15 iunie 2020, 15:40 Realitatea moldovenească views 4301
Platon a fost eliberat din închisoare
15 iunie 2020, 15:40 Realitatea moldovenească views 4301

Platon a fost eliberat din închisoare

Veaceslav Platon a fost eliberat din închisoare în urma demersului de suspendare a executării pedepse depus de procurorul general, Alexandr Stoianoglo. Informaţia a fost confirmată pentru tvrmoldova de către avocatul acestuia, Ion Creţu.

De asemenea, într-o postare pe Facebook, avocatul Ion Creţu menţionează că „Platon Veaceslav, după 4 ani de zile de chinuri, este liber.A fost admis demersul de suspendare a executării pedepsei!".

Amintim că în luna februarie a acestui an, sentinţa de condamnare a lui Veaceslav Platon la 12 de ani de închisoare a fost casată, urmînd ca dosarul său să fie rejudecat.

Veaceslav Platon a fost condamnat, în 2018, la 25 de ani de detenţie în două cauze penale. Ulterior, Curtea de Apel i-a redus sentinţa pînă la 12 ani de închisoare.

Sursa: tvrmoldova

Cuvinte cheie:

Veaceslav Platon , eliberare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
2253 locuitori

Văratic este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Văratic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 27 km de orașul Rîșcani și la 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2253 de oameni. Satul Văratic a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.