13 martie 2020, 15:30 Realitatea moldovenească views 4145
Urechean: Pentru Sandu nu voi vota chiar dacă voi fi pus la perete (Video)
13 martie 2020, 15:30 Realitatea moldovenească views 4145

Urechean: Pentru Sandu nu voi vota chiar dacă voi fi pus la perete (Video)

O altă soluție, decît coaliția socialiștilor și democraților, nu există, deoarece Maia Sandu deja s-a manifestat, acest partid și acești lideri și-au pierdut credibilitatea.

Acest lucru a fost declarat de către fostul primar general al municipiului Chișinău Serafim Urechean în cadrul emisiunii „Glavnoe" de pe postul de televiziune TVC 21, specificînd că el personal nu va vota pentru Sandu chiar dacă va fi pus la perete, relatează Noi.md.

„Dacă urmăm calea Maiei Sandu, iar noi deja ne-am convins de faptul ce fel de guvernare a fost, ce fel de guvern. O respect, este o domnișoară simpatică. Dar să cred acest partid și acești lideri, chiar dacă voi fi pus la perete, niciodată nu voi vota. De aceea sînt pentru coaliția socialiștilor și democraților, o altă soluție nu există", a menționat Serafim Urechean.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Serafim Urechean , Maia Sandu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
2143 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Făleşti. Izvoare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2143 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.