03 ianuarie 2020, 16:00 Realitatea moldovenească views 6210
Catastrofă ecologică sau cea mai mare conspirație a secolului nostru?
03 ianuarie 2020, 16:00 Realitatea moldovenească views 6210

Catastrofă ecologică sau cea mai mare conspirație a secolului nostru?

Dacă vom urmări canalele de știri din UE, vom observa imediat o abundență de informații pe aceleași subiecte. Acestea sînt în primul rînd problemele cu privire la migrație și problemele în care reprezentanții „răi" ai unor țări europene împiedică refugiații săraci din Africa și Orientul Mijlociu să se stabilească în țările occidentale.

Acestea sînt demonstrațiile constante în Franța și în alte țări din Europa de Vest, urmărirea cărora nu mai prezintă interes și, desigur, nu putem să nu atragem atenția la fluxul de știri privind problemele climatice. Pînă nu demult, resursele de știri occidentale erau interesate de faptul cum putem salva potențialul industrial, cum să oferim locuri de muncă păturilor social vulnerabile, cum să dezvoltăm energia și să implementăm marele proiecte economice. Dar astăzi toate acestea sînt în trecut. Astăzi, mass-media informează mereu societatea despre problemele climatice ale planetei noastre și despre noi demonstrații și mișcări ecologice.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ecologie , clima

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2081 locuitori

Bălăbăneşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălăbăneşti, Mălăieşti şi Mălăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 24 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2081 de locuitori. Satul Bălăbănești a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.