21 decembrie 2019, 14:30 Realitatea moldovenească views 2981
Va fi oare Platforma DA înghițită de PAS?
21 decembrie 2019, 14:30 Realitatea moldovenească views 2981

Va fi oare Platforma DA înghițită de PAS?

Pentru partidele PAS și Platforma DA, anul se termină, propriu zis, cu ceea de la ce au pornit, cu un viraj la 360 grade. Zilele trecute, în emisia unui post TV, Andrei Năstase a declarat deschis că blocul ACUM nu mai există.

În prima jumătate a lui 2019 aceste două formațiuni politice au parcurs calea de la opoziție pe Facebook la partide ale puterii. Însă în a doua jumătate a anului, benevol (așa declară unii politologi) au renunțat la putere, au respins statutul de opoziție activă și constructivă și au revenit la statutul obișnuit și confortabil de "opoziție pe rețelele sociale". Ce-i drept, dacă vom compara ratingurile de atunci cu cele actuale, la sfîrșit de an partidul Maiei Sandu și cel al lui Andrei Năstase s-au pomenit în categorii de greutate total diferite.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

PAS , Platforma DA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
1780 locuitori

Podoima este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Podoimiţa și Podoima. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Camenca și la 143 km de Chișinău. Populaţia satului Podoima alcătuia 1780 de locuitori în anul 2004. Satul Podoima a fost menționat documentar în anul 1729.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.