17 septembrie 2012, 12:12 Realitatea moldovenească views 6485
17 septembrie 2012, 12:12 Realitatea moldovenească views 6485

Statul impune o listă de medicamente obligatorii pentru farmacii


Foto: tv7.md 

Ministerul Sănătăţii urmează să aprobe lista minimă de medicamente (de orientare socială) şi produse parafarmaceutice, prezenţa cărora în vînzare urmează a fi asigurată de către toate unităţile farmaceutice din ţară, relatează tv7.md. O dispoziţie în acest sens a fost semnată sîmbătă, 15 septembrie, de către premierul Vlad Filat.

Potrivit unui comunicat de presă de la Guvern, ministerul va elabora şi un proiect de modificare cu privire la activitatea farmaceutică, conform căruia să fie asigurată suspendarea sau retragerea licenţei de activitate pentru unităţile farmaceutice care nu asigură prezenţa în comercializare a asortimentului minim de medicamente sociale.

Cuvinte cheie:

Moldova , farmacii , lege

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
601 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şofranovca și Cîşla. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cantemir și la 153 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 601 oameni. Satul Cîșla a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.