20 iunie 2019, 11:45 Realitatea moldovenească views 2913
Declarație: Moldova ar putea deveni în timp o platformă pentru negocieri pe diverse teme globale
20 iunie 2019, 11:45 Realitatea moldovenească views 2913

Declarație: Moldova ar putea deveni în timp o platformă pentru negocieri pe diverse teme globale

Această opinie a fost exprimată de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, într-un interviu acordat Rossiyskaya Gazeta, transmite Noi.md.

Șeful statului a fost întrebat dacă s-a gîndit să transforme Moldova într-o țară-mediator, o platformă pentru negocieri pe diverse probleme globale, deoarece Rusia, Statele Unite și Uniunea Europeană au reușit atît de bine să rezolve actuala criză politică din Moldova.

Igor Dodon a răspuns: "Este o idee foarte bună, dar mai întîi trebuie să stabilizăm situația, să trecem testul de rezistență timp de șase luni - un an, iar apoi, bineînțeles, Moldova ar putea deveni o astfel de platformă".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , negociere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.