11 iulie 2012, 09:41 Realitatea moldovenească views 2700
11 iulie 2012, 09:41 Realitatea moldovenească views 2700

Negocierile oficiale pentru reglementarea transnistreană vor avea loc la Viena

Runda ordinară a negocierilor oficiale pentru reglementarea transnistreană în formatul „5+2” va avea loc la Viena la 12-13 iulie, comunică agenţia Novosti-Moldova cu referire la centrul de presă al Misiunii OSCE în RM.

În cadrul întîlnirii de două zile, prezidată de reprezentantul special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru procesul reglementării transnistrene Erwan Fouéré, se vor întruni reprezentanţii părţilor, mediatorilor şi observatorilor în negocieri din partea Moldovei, Transnistriei, Rusiei, Ucrainei, OSCE, UE şi SUA.

Briefingul de bilanţ al participanţilor la negocieri se va desfăşura în regim de conferinţă video cu jurnaliştii din Chișinău la 13 iulie, aproximativ la 14.30, ora Chişinăului. Misiunea OSCE la Chișinău va oferi posibilitatea de a comunica în direct cu Viena.

 

Sursa: newsmoldova.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
601 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 601 locuitori. Satul Făgădău a fost menționat documentar în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.