08 iulie 2012, 12:35 Realitatea moldovenească views 4946
08 iulie 2012, 12:35 Realitatea moldovenească views 4946

Susţinerea BAC-ului – cel mai mare stres în viaţă

Unii liceeni au rămas cu un gust amar după susţinerea examenelor de bacalaureat din acest an. Ei spun că examenele au constituit un motiv de mare stres.

Iar autorităţile ar face mai bine să nu se concentreze pe BAC, ci pe îmbunătăţirea procesului de instruire. Potrivit tinerilor, examenele nu vor schimba nimic, dacă liceenii nu au primit studiile corespunzătoare timp de 12 ani.

Alţii consideră că lupta cu corupția şi copiatul în şcoli trebuie să fie cît se poate de drastică. ”De severitate este nevoie, pentru ca în viitor, acești oameni să corespundă din punct de vedere intelectual posturilor pe care le vor ocupa”, a spus unul dintre respondenți.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
1075 locuitori

Gălăşeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gălăşeni și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîșcani și la 196 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1075 de oameni. Satul Gălășeni a fost menționat documentar în anul 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.