16 iunie 2012, 09:30 Realitatea moldovenească views 3452
16 iunie 2012, 09:30 Realitatea moldovenească views 3452

În spatele acţiunilor Curții din Londra stă Partidul Comuniştilor

Partidul Democrat consideră că în spatele acţiunilor de la Royal Court din Londra stă Partidul Comuniştilor din Republica Moldova. Astfel a comentat formațiunea condusă de Marian Lupu acuzaţiile aduse prim vicepreşedintelui Parlamentului, Vladimir Plahotniuc despre implicarea sa în atacul raider asupra sistemului financiar - bancar, relatează MOLDNEWS.

"Este interesant de observat că cei care ne acuză nu au nici o credinţă, este vorba despre PCRM, un partid în derivă, în criză totală de identitate, un partid care pierde oameni şi pe nedrept ocupă atîta loc pe aripa stîngă politică",  - se spune în declaraţie, subliniindu-se că, există o "lipsă de curaj", deoarece în problema  Plahotniuc comuniştii se ascund în spatele unor "antreprenori imaginari", care se ascund în afara ţării (se au în vederel fraţii Ţopa, aflați în conflict de lungă durată cu vicepreşedintele).

În acelaşi timp, democraţii prezic că în curînd informaţii despre cazul împotriva lui Vladimir Plahotniuc vor apărea în numeroase publicaţii internaţionale şi aceasta este, de asemenea, o parte a campaniei de denigrare a foermațiunii.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.