09 noiembrie 2017, 10:50 Realitatea moldovenească views 2893
UE asigură că Chișinăul va primi cele 100 de milioane promise
09 noiembrie 2017, 10:50 Realitatea moldovenească views 2893

UE asigură că Chișinăul va primi cele 100 de milioane promise

Comisarul european pentru Comerț, Cecilia Malmstrom, susține că prima tranșă din ajutorul financiar de 100 de milioane de euro va ajunge la Chișinău la timpul potrivit.

Oficialul a remarcat că alocarea ajutorului financiar este condiționată de îndeplinirea unor angajamente convenite anterior cu autoritățile de la Chișinău, inclusiv a celor legate de implementarea recomandărilor Comisiei de la Veneția privind legislația electorală.

„Sprijinul financiar a fost oferit cu anumite condiții. Acestea vizează și discuțiile ce au loc cu Fondul Monetar Internațional, care am înțeles că decurg destul de bine. La fel, noi urmărim și amendamentele propuse la legislația electorală. Comisia de la Veneția a venit cu anumite recomandări și noi vom urmări să vedem cum sînt implementate", a declarat Malmstrom, aflată în vizită la Chișinău.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

UE , Chisinau , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
272 locuitori

Alexăndreşti este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucuieţii Vechi, Cucuieţii Noi, Ivăneşti și Alexăndreşti. Localitatea este situată la distanța de 13 km de orașul Rîșcani și la 198 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 272 de oameni. Satul Alexăndrești a fost menționat documentar în anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.