10 august 2017, 14:45 Realitatea moldovenească views 4062
Cum Ministerul Sănătății va rezolva problema studenților acționați în judecată
10 august 2017, 14:45 Realitatea moldovenească views 4062

Cum Ministerul Sănătății va rezolva problema studenților acționați în judecată

Soluționarea problemei cu studenții acționați în judecată de Ministerul Sănătății se va rezolva cu fiecare aparte.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, după ce mai mulți studenți s-au plîns că au fost acționați în judecată pentru că nu și-au respectat obligațiunile de a se angaja în instituțiile medico-sanitare publice.

Această sarcină revine grupului de lucru din care fac parte reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ai Departamentului juridic și resurse umane ai USMF „Nicolae Testemițanu", președintele și vicepreședintele Asociației Studenților și Rezidenților.
După ce grupul de lucru s-a întrunit în cadrul unei ședințe și au discutat și analizat situația actuală privind dosarele studenților acționați în judecată, au hotărît soluționarea acestora pentru fiecare caz individual. Astfel, s-a decis identificarea fiecărei persoane conform listei și planificarea ședințelor pentru a rezolva pe cale amiabilă fiecare caz în parte.
În acest context, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu solicitarea pentru toți absolvenții rezidenți care au primit citații în judecată, chiar dacă se află peste hotarele țării, să sune la numerele de telefon: 022-26-93-01 sau 022-26-93-58 sau să scrie pe adresa de email: presa@mmpsf.gov.md și să lase datele personale pentru a fi contactați de reprezentanții Ministerului.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (1)
  • #1 Valerii Răspunde Citează selecţia
    Не понятно при чем здесь посредники кроме истца, мединститута или Минздрава. Есть закон,суд и он определяет, Да должен отработать положенные годы по направлению - нет, оплати за курс обучения и будь здоров. Знал куда шел учится и как проходить курс обучения, аи сейчас по взрослому умей отвечать за свои поступки. А то видишь ли в селе "чукчи" живут и нет ресторанов для избранных.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
29 locuitori

Iachimeni este un sat din raionul Edineţ, în componenţa comunei Constantinovca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 în satul Iachimeni trăiau 29 de locuitori. Localitatea se află la o distanţă de 22 km de oraşul Edineţ și la 224 km de oraşul Chișinău. Satul Iachimeni a fost  întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.