02 august 2017, 14:25 Realitatea moldovenească views 33121
Tîrg școlar la Moldexpo, din 18 august
02 august 2017, 14:25 Realitatea moldovenească views 33121

Tîrg școlar la Moldexpo, din 18 august

În perioada 18 august-3 septembrie, la Moldexpo se va desfășura ediția a V-a a tîrgului de articole pentru școală „School Fair". În cadrul tîrgului, care va fi deschis între orele 10.00 și 18.00, părinții vor avea posibilitatea să cumpere, copiilor toate cele necesare pentru școală.

Potrivit organizatorilor – Primăria municipiului Chișinău şi Centrul Expozițional „Moldexpo", la târg vor fi propuse spre comercializare articole de calitate pentru elevii de toate vîrstele, produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În particular, cumpărătorii vor putea găsi haine, modele noi de uniforme școlare și costume sportive, încălțăminte, inclusiv sport. La fel în vânzare se vor regăsi literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie și un sortiment bogat de ghiozdane.

Organizatorii mai anunță că în cadrul târgului vor avea loc defileuri de uniforme școlare. Valentina Constantinov, șef adjunct al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii din cadrul Consiliului municipal, a declarat pentru IPN că au fost deja trimise invitații de participare tuturor agenților economici din domeniu.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

tirg , Moldexpo , scoala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1398 locuitori

Gîrbova este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Gîrbova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Gîrbova este situat la o distanţă de 5 km de staţia de cale ferată Gîrbova, la 18 km de oraşul Ocniţa şi la 245 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1398 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gîrbova datează din anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.