02 martie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 4901
Pe ce cheltuie banii moldovenii
02 martie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 4901

Pe ce cheltuie banii moldovenii

Un sondaj nou, realizat de către o organizație necomercială a industriei de media și publicitate, arată ce intenționează moldovenii să își cumpere în acest an. Potrivit studiului, cei mai mulți dintre ei vor ahiziționa materiale de construcție, telefoane mobile, electrocasnice, dar și echipamente sportive, ceea ce înseamnă că moldovenii sînt tot mai mult interesați de un mod sănătos și activ de viață.

Anul abia a inceput, dar moldovenii stiu deja ce achizitii vor face in urmatoarele luni. Peste 300 de mii de moldoveni au declarat ca în următoarele 12 luni intenționează să cumpere materiale de construcție sau decor, telefoanele mobile, electrocasnice, televizoare, echipamente sportive, arată un nou studiu, realizat de BATI pentru ianuarie 2017.

De asemenea, o bună parte dintre moldoveni sînt interesați să cumpere terenuri, locuințe, aparatură video/audio, bijuterii din pietre și metale prețioase.

Daca cei cu venituri mai mici au pus în capul listei produse de care au nevoie în casă, cei care au venituri mai mari s-au gîndit și la hobby-urile lor.

Mai exact, echipamentele sportive se află în top 13 intenții de cumpărare pentru cei cu venit net între 2000 și 6000 de lei, în timp ce pentru cei cu venituri de peste 15.000 de lei se află pe locul trei.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

bani , sondaj

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
959 locuitori

Balabanu este un sat şi comună din raionul Taraclia. Balabanu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 959 de oameni. Satul Balabanu a fost menționat documentar în anul 1809.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.