20 ianuarie 2012, 16:41 Realitatea moldovenească views 3331
20 ianuarie 2012, 16:41 Realitatea moldovenească views 3331

Reprezentanții societății civile recomandă AIE să renunțe la Referendumul Constituțional

Un grup de reprezentanți ai societății civile, printre care Arcadie Barbăroșie, Igor Boțan, Oazu Nantoi și-au exprimat îngrijorarea cu privire la intenția de a organiza un referendum constituțional și cheamă liderii AIE să renunțe la modificarea Constituției.

Ei au semnat și o rezoluție în care se cere reluarea procesului de alegere a președintelui țării și revenirea la modificarea Constituției după scrutin.

Amintim că la 15 ianuarie 2012, în cadrul unui briefing, liderii AIE au anunţat petrecerea în aprilie curent, a referendumlui constituţional pentru depăşirea crizei politice, care în viziunea lor reprezintă soluţia pentru a asigura alegerea preşedintelui. Pînă la moment nu se cunoaște ce modificări constituționale vor fi propuse la referendum.

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
395 locuitori

Grozniţa este un sat din cadrul comunei Mihăileni, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 27 km de orașul Briceni, la 38 km de stația de cale ferată Ocnița și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 395 locuitori. Prima mențiune documentară a satului Groznița datează din anul 1832.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.