01 iulie 2016, 09:45 Realitatea moldovenească views 5732
El e moldoveanul care a obținut cele mai bune note la BAC! (Foto)
01 iulie 2016, 09:45 Realitatea moldovenească views 5732

El e moldoveanul care a obținut cele mai bune note la BAC! (Foto)

Cele mai bune rezultate la examenele de BAC din acest an, analizînd informaţiile preliminare de la cele două Centre de Bacalaureat din Soroca, le-a obţinut liceanul Valeriu Maxim de la liceul "Constantin Stere". Chiar dacă în ultimii ani BAC-ul s-a transformat mai degrabă în sperietoare decît într-un examen de testare a cunoştinţelor, Valeriu a studiat şi a susţinut bacalaureatul cu brio.

"Sînt recunoscător tuturor profesorilor care m-au învăţat, chiar şi primei învăţătoare Stela Bulat, care a pus un fundament în formarea mea, dirigintei Silvia Lipovanciuc, profesorilor de la disciplinele la care am dat bacalaureatul: Maria Pîrliţan, Diana Cebotari, Valentina Ceban şi Lidia Golub, ele au depus foarte mult efort inclusiv şi la consultaţii"- a declarat Valeriu Maxim.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

bacalaureat , examen , elevi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1423
Populația:
671 locuitori

Bogzeşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Bogzeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la 18 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 671 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1423.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.