29 iunie 2016, 09:43 Realitatea moldovenească views 5977
Cursa Istanbul-Chişinău are întârzieri de câteva ore
29 iunie 2016, 09:43 Realitatea moldovenească views 5977

Cursa Istanbul-Chişinău are întârzieri de câteva ore

În urma atentatelor de pe Aeroportul "Ataturk" din Turcia, cursa Istanbul-Chişinău are întârzieri de câteva ore. Deocamdată, nu se ştie dacă avionul va mai decola astăzi spre Moldova.

La fel, şi cursa Chişinău-Istanbul va avea întârzieri.

Atentatul terorist s-a produs noaptea trecută în cel mai mare aeroport din Turcia. Cel mai recent bilanț arată că 36 de oameni au murit, 147 au fost răniți, după ce trei atacatori sinucigaşi s-au aruncat în aer în zona terminalului "Sosiri".

Potrivit primelor informaţii, printre victime sunt cinci poliţişti şi un cetăţean rus.

Medicii susţin că starea mai multor răniți este gravă. Autorităţile turce au declarat că doi indivizi s-au detonat în interiorul aeroportului, la terminalul de sosiri, iar unul - în parcarea din faţa aeroportului. Camerele de supraveghere din aeroport au surprins momentul în care unul dintre atacatori s-a aruncat în aer.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

aeroport , Turcia , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
464 locuitori

Ţipordei este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Jos, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 464 de oameni. Satul Țipordei a fost menționat documentar în anul 1810.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.