24 februarie 2016, 10:48 Realitatea moldovenească views 5918
Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr
24 februarie 2016, 10:48 Realitatea moldovenească views 5918

Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr" este înregistrat

Ministerul Justiției a înregistrat oficial Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr" și simbolica acestuia. Potrivit documentelor depuse la MJ, au fost înregistrate modificările la statutul și organele de conducere și control al formațiunii politice „Partidul Forţa Poporului", aceasta fiind redenumită în Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr", președintele formațiunii fiind Năstase Andrei.

Realitatea.md amintește că în urma Congresului Extraordinar al Partidului Politic „Partidul Forţa Poporului" a fost luată decizia de a acorda sprijin politic Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr" în efortul mişcării protestatare de a se implica plenar în procesele politice din perspectiva eventualelor alegeri anticipate.

La momentul actual la Ministerul Justiției al Republicii Moldova sunt înregistrate 43 de partide politice.

 

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

platforma , partide , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1523
Populația:
23650 locuitori

Dubăsari este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Dubăsari. Amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, oraşul Dubăsari se află la o distanţă de 47 km de Chișinău. În anul 2004 populaţia oraşului constituia 23650 de locuitori. Satul Dubăsari, a cărui denumire vine de la vechiul cuvînt dubăsar (luntraş), este atestat de documente începînd cu anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.