17 septembrie 2015, 16:30 Realitatea moldovenească views 6292
Patru cetăţeni ai Republicii Moldova – sancţionaţi de Ucraina
17 septembrie 2015, 16:30 Realitatea moldovenească views 6292

Patru cetăţeni ai Republicii Moldova – sancţionaţi de Ucraina

Patru cetăţeni ai Republicii Moldova figurează pe lista de persoane vizate de sancţiunile anunţate de Ucraina. Printre ei sunt bloggeri, jurnalişti şi unul dintre membrii ANTIFA, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Lista, conține numele a circa 400 de persoane din zece țări, şi a fost publicată pe site-ul Președinției de la Kiev. O altă listă vizează 90 de persoane juridice pe care Kievul le consideră implicate în anexarea Crimeii de către Rusia.

Toţi cei incluşi pe listă au acum interdicție să intre pe teritoriul Ucrainei. Sancțiunile sunt impuse pentru o perioadă de un an.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Ucraina , moldovenii , sancţiuni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
2570 locuitori

Drepcăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Drepcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat în regiunea de nord-vest a Moldovei, la hotar cu Ucraina şi România. Localitatea este situată la o distanță de 35 km de  oraşul Briceni, la 5 km de oraşul Lipcani şi la 270 km de Chișinău. Satul este parcurs de traseul internaţional Odesa – Cernăuţi şi de calea ferată internaţională. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2570 de oameni. Satul Drepcăuţi apare ca localitate pe harta ţinutului Hotin după 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.