28 iulie 2015, 09:58 Realitatea moldovenească views 7797
Recomandări pentru clienții băncilor, care au descoperit dispariția banilor de pe cont
Foto: vk.com
28 iulie 2015, 09:58 Realitatea moldovenească views 7797

Recomandări pentru clienții băncilor, care au descoperit dispariția banilor de pe cont

Clienții celor patru bănci ale căror carduri bancare nu au putut fi deservite săptămîna trecută în urma deficiențelor tehnice survenite în activitatea companiei de procesare "MoldMediaCard" și care bănuiesc că în rezultatul căderii sistemului au apărut probleme legate de veridicitatea soldului sînt sfătuiți să apeleze la specialiștii băncilor pentru a clarifica situația și a soluționa problemele în mod personal, informează NOI.md.

Angajații reprezentanțelor Moldova Agroindbank, EuroCreditBank, Unibank și Banca Socială au menționat că deservirea cardurilor lor bancare a fost restabilită integral joi, 23 iulie, deficiențele tehnice în activitatea companiei de procesare au fost complet înlăturate, situația a revenit la normal și nu ar trebui să existe probleme cu cardurile.

Totodată, dacă clienții bănuiesc că în urma problemelor tehnice au apărut nereguli în ceea ce privește soldul mijloacelor de pe cont și ar fi casate anumite sume de bani pe care ei nu le-au retras și nu le-au cheltuit, ei ar trebui să apeleze la specialiștii respectivi ai băncilor în vederea elucidării situației personale și identificări eventualelor probleme tehnice. Reprezentanții băncilor au menționat că astfel de cazuri sînt posibile, dar nu au caracter de masă.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , bani , banca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1656
Populația:
15395 locuitori

Durleşti este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 15395 de oameni. Orașul Durlești a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.