24 iulie 2015, 12:25 Realitatea moldovenească views 6525
Un BMW căutat pe Interpol, reținut de polițiștii de frontieră
Foto: provincial.md
24 iulie 2015, 12:25 Realitatea moldovenească views 6525

Un BMW căutat pe Interpol, reținut de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești-Reni au depistat un autoturism de model BMW 320D, ce figura în baza de date a Interpol ca fiind furat. Reținerea a avut loc la data de 21 iulie, în timpul controlului de frontieră efectuat pe sensul de intrare în țară.

Mijlocul de transport era condus de un cetăţean al Ucrainei, în vârstă de 43 de ani. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul era dat la consemn Interpol, alerta fiind introdusă de autorităţile Federației Ruse, în februarie 2009.

Șoferul a declarat că nu are cunoștință despre cele depistate, relatând polițiștilor de frontieră că l-a achiziționat prin intermediari.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere până la finalizarea investigaţiilor.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

automobil , politia , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
3295 locuitori

Ustia este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Ustia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Dubăsari și la 48 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3295 de oameni. Ustia a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.