10 iunie 2015, 12:15 Realitatea moldovenească views 6033
Cetățenii RM pun cel mai mare preț pe un loc de muncă
Foto: facebook.com
10 iunie 2015, 12:15 Realitatea moldovenească views 6033

Cetățenii RM pun cel mai mare preț pe un loc de muncă

Cel mai important lucru pentru cetățenii Moldovei este să aibă un loc de muncă, atestă datele studiului „Indicele celui mai bun trai" („Better Life Index") efectuat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

Autorii studiului și-au pus drept scop să constate care este lucrul cel mai important în viață pentru cetățenii diferitelor țări.

Rezultatele sondajului au arătat că ucrainenii prețuiesc cel mai mult nivelul propriului venit; ciprioții apreciază echilibrul între muncă și viața personală; cei din Honduras, Venezuela și Kenia își doresc mai mult ca orice să trăiască în siguranță; algerienii și etiopienii au ca scop suprem un acoperiș propriu deasupra capului.

Pentru cetățenii unor țări mai dezvoltate, precum Finlanda, Suedia și Danemarca, cel mai important este să fie satisfăcuți de viața lor.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , Moldova , sondaj , munca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.