12 mai 2015, 15:13 Realitatea moldovenească views 9648
Un moldovean va conduce cea mai mare companie de telecomunicație cu capital românesc
12 mai 2015, 15:13 Realitatea moldovenească views 9648

Un moldovean va conduce cea mai mare companie de telecomunicație cu capital românesc

Serghei Bulgac, vicepreședintele pentru operațiuni financiare al RCS&RDS, este noul CEO al companiei, potrivit unor surse de încredere care au vorbit cu Adevărul Financiar.

Numirea sa vine la aproximativ o lună de la surprinzătoarea demisie a lui Alexandru Oprea.

Potrivit mold-street.com, Serghei Bulgac, are 39 de ani, este originar din R.Moldova.

Bulgac lucrează pentru RCS&RDS încă din 2003. Bulgac are background financiar, anterior făcînd parte din echipa Epic, unul dintre cele două fonduri de investiții (celălalt este Quadrant) care dețin acțiuni la RCS&RDS. Bulgac a mai lucrat și la compania de brokeraj Eastbrokers, este absolvent ASE și a urmat cursurile programului de MBA INSEAD.

După ce a devenit lider detașat al pieței de cablu și internet, RCS&RDS tatonează piețe noi, precum furnizarea de energie electrică (a început un proiect în orașul de origine al fondatorului, Oradea) și media (prin posturile de televiziune Digi 24, Digi Sport, Digi World, U TV, Digi Film). RCS&RDS a intesificat și promovarea serviciului său de telefonie mobilă.

În ultimii ani, RCS&RDS a avut o campanie agresivă de achiziție a micilor operatori de cablu, ajungînd în 2014 la venituri consolidate de 2,15 miliarde de lei.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

moldovenii , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
269 locuitori

Samurza este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Samurza a fost menționat documentar în anul 1810.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.