19 februarie 2015, 14:59 Realitatea moldovenească views 8672
Țîrdea: Leancă va pleca fie la Mihai Ghimpu, fie la Ion Sturza
19 februarie 2015, 14:59 Realitatea moldovenească views 8672

Țîrdea: Leancă va pleca fie la Mihai Ghimpu, fie la Ion Sturza

Ex-Premierul Iurie Leancă deja "s-a copt pentru divorțul de Vlad Filat" și acest lucru s-a întîmplat după ce el nu a fost votat Premier pentru a doua oară și a declarat că va susține candidatura lui Chiril Gaburici în fruntea Executivului doar dacă acesta nu va fi votat de comuniști. De această părere este deputatul socialist, Bogdan Țîrdea.

După cum relatează TRIBUNA, într-o postare pe blogul său el afirmă că, după ce a suferit eșec în tentativa de a obține un nou mandat de Premier, "Iurie Leancă parcă a fost schimbat" și a început să spună că nu admite nici un fel de coaliții cu comuniștii și că Guvernul minoritar este lipsit de sens, "deși cu doar o oră mai devreme îl aranja și prima, și a doua, și a treia".

Deputatul crede că acum problema este doar la cine va pleca Iurie Leancă: la liberalii lui Mihai Ghimpu sau la omul de afaceri Ion Sturza, "care doarme și se vede Președinte".

Sursa: tribuna.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
1211 locuitori

Peticeni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Satul Peticeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Călărași și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1211 oameni. Satul Peticeni a fost menționat documentar în anul 1483 cu denumirea Leucăuți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.