05 decembrie 2014, 14:15 Realitatea moldovenească views 8480
Tânăr căutat pentru furt
Foto: jurnaltv.md
05 decembrie 2014, 14:15 Realitatea moldovenească views 8480

Tânăr căutat pentru furt

Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru a putea identifica un tânăr care fură o geantă dintr-un automobil. El a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în preajma locului infracţiunii.

Din imagini se vede cum individul iese dintr-o cafenea după care se apropie de una dintre maşinile parcate în apropiere. Se uită atent dacă nu-l vede nimeni şi sparge geamul. Scoate din automobil o geantă şi pleacă.

Potrivit oamenilor legii, în geantă erau bani şi bunuri materiale în valoare de 7 mii de lei. Cei care îl recunosc pe tânărul din imagini sunt rugaţi să sune la 902. El riscă până la patru ani de puşcărie.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

furt , cautare , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
285 locuitori

Ursari este un sat din cadrul comunei Buda, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Călărași și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 285 de oameni. Satul Ursari a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.