15 octombrie 2014, 17:01 Realitatea moldovenească views 8357
Lupu îi amintește Elenei Udrea că Moldova este un stat independent
Foto: noi.md
15 octombrie 2014, 17:01 Realitatea moldovenească views 8357

Lupu îi amintește Elenei Udrea că Moldova este un stat independent

Campania unionistă lansată în Moldova de către Elena Udrea, candidat la președinția română, a stîrnit primele reacții la Chișinău. Astfel, într-un comunicat de presă, liderul PDM, Marian Lupu se declară contrariat de mesajele cu care Udrea le folosește în spațiul mediatic moldovenesc.

"Am luat act cu neplăcută surprindere de campania unionistă pe care candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția României, Elena Udrea, o desfășoară pe teritoriul Republicii Moldova. Partidul Democrat din Moldova consideră că astfel de gesturi reprezintă o jignire la adresa statului nostru și la adresa cetățenilor acestei țări. Facem apel să se renunțe la această campanie", se arată în comunicat.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Marian Lupu , Romania , alegeri , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
5444 locuitori

Bubuieci este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bubuieci, Humuleşti și Bîc. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5444 de oameni. Satul Bubuieci a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.