09 iulie 2014, 10:23 Realitatea moldovenească views 6790
Este prelungită perioada de depunere a dosarelor pentru Bursa Parlamentară Internaţională
Foto: ipn.md
09 iulie 2014, 10:23 Realitatea moldovenească views 6790

Este prelungită perioada de depunere a dosarelor pentru Bursa Parlamentară Internaţională

Ambasada Germaniei la Chişinău anunţă că termenul de depunere a dosarelor pentru Bursa Parlamentară Internaţională a Bundestagului German 2015 – a fost prelungit pînă la 15 iulie inclusiv, transmite IPN.

Absolvenţii instituţiilor de învăţămînt superior din Republica Moldova sunt invitaţi pentru o perioadă de cinci luni la Berlin, pentru a absolvi un stagiu în cadrul biroului unui parlamentar german. Participanţilor la program li se oferă astfel posibilitatea de a face cunoştină cu sistemul parlamentar german, cu procesele decizionale, precum şi să acumuleze experienţă practică privind activitatea parlamentară.

Programul durează de la 1 martie pînă la 31 iulie 2015. Participanţii vor primi o bursă lunară în valoare de 450 de euro. Cheltuielile de călătorie, asigurare şi cazare vor fi suportate de către partea germană. Mai multe detalii despre participarea la concurs pot fi aflate pe pagina www.chisinau.diplo.de

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Germania , bursa , studenţi , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
21 locuitori

Mărineşti este un sat din cadrul comunei Ciutuleşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Florești și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de oameni. Satul Mărinești a fost întemeiat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.