05 mai 2014, 16:06 Realitatea moldovenească views 7907
De astăzi începe înscrierea copiilor în clasa întîi
Foto: moldpres.md
05 mai 2014, 16:06 Realitatea moldovenească views 7907

De astăzi începe înscrierea copiilor în clasa întîi

De astăzi pot fi depuse dosarele pentru înmatricularea copiilor de 6-7 ani în clasa întîi. Înscrierea se va încheia la 31 august curent, comunică MOLDPRES.

Dosarul de înmatriculare trebuie să conţină o cerere, copia certificatului de naştere şi cartela medicală a copilului, buletinul de identitate al unuia dintre părinţi.

Potrivit unui ordin al Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului Municipal Chişinău, testarea copiilor pentru admiterea în clasele întîi ale şcolilor de stat, este interzisă. Doar copiii care vor dori să fie înmatriculaţi în clase de profil artistic şi sportiv vor trebui să susţină probe de aptitudini.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

copii , scoala , studii , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
11100 locuitori

Dnestrovsc este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul se află la o distanță de 40 km de municipiul Tiraspol și la 111 km de Chișinău. Populația orașului constituia 11100 locuitori în anul 2010. Orașul Dnestrovsc a fost întemeiat în anul 1963.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.