27 martie 2014, 15:29 Realitatea moldovenească views 6342
Învingătorii Galei Premiilor în Sănătate vor fi aleşi în baza standardelor de calitate
Foto: moldpres.md
27 martie 2014, 15:29 Realitatea moldovenească views 6342

Învingătorii Galei Premiilor în Sănătate vor fi aleşi în baza standardelor de calitate

Învingătorii Galei Premiilor în Sănătate din acest an vor fi aleşi în baza standardelor de calitate. Printre acestea se numără performanţa candidatului, impactul activităţii sale în societate, creativitatea, dedicaţia în muncă, vizibilitatea în domeniu, profesionalismul şi respectarea valorilor etice, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM), la evaluarea candidatului vor fi luate în calcul implementarea şi aplicarea metodelor, procedurilor noi în tratament şi în activitatea zi de zi, invenţiile realizate, abordarea originală a procedurilor de muncă.

Totodată, la aprecierea candidatului de către cei care îl vor vota pe site-ul www. pro-sanatate.md, iar ulterior şi de către Juriu, se va ţine cont de impactul activităţii sale în societate. În acest sens, vor fi apreciate în particular realizările importante obţinute şi proiectele desfăşurate.

Juriul va ţine cont şi de criteriul dedicaţie profesională, care ar presupune realizarea, din iniţiativa proprie, în afara orelor de program, a unor proiecte în comunitate, activităţi intersectoriale, devotamentul faţă de muncă. Totodată, se va lua în considerare şi vizibilitatea candidatului în domeniul sănătăţii.

Criteriul fundamental în alegerea celor mai buni în sistemul de sănătate îl va avea profesionalismul candidaţilor. O candidatură nominalizată nu trebuie obligatoriu să întrunească toate criteriile de eligibilitate.

Etapa de nominalizare a participanţilor la Gala Premiilor în Sănătate este în proces de desfăşurare şi se va încheia duminică, 30 martie, ora 17.00.

Gala Premiilor în Sănătate, eveniment organizat tradiţional cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii, a ajuns la cea de-a treia ediţie.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

concurs , sanatate , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2245 locuitori

Tigheci este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuporani și Tigheci. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2245 de oameni. Satul Tigheci a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.