Mergi spre compartimentul: Copiilor
20 iunie 2016, 15:03 Copiilor views 6365
Școlile și grădinițele care vor beneficia de gustări de mere proaspete
20 iunie 2016, 15:03 Copiilor views 6365

Școlile și grădinițele care vor beneficia de gustări de mere proaspete

În cadrul proiectului „Coolege vitamine", cinci școli și grădinițe vor beneficia de gustări de mere proaspete feliate. PNUD Moldova a ales deja instituțiile care se vor bucura de acest beneficiu.

Beneficiarii proiectului sînt: Grădinița nr. 91, Școala-grădiniță nr. 152 „Pas cu pas", Școala-grădiniță nr. 199, Liceul Teoretic „Universul" și Liceul Teoretic „Mihai Viteazul".

„Apreciem importanța alimentației bogate în vitamine de la o vîrstă timpurie. Impactul benefic asupra sporirii imunității copiilor se va resimți și asupra dezvoltării lor generale. Sperăm că de la lozinca «Tot ce-i mai bun pentru copii» să se treacă la fapte concrete", a afirmat directoarea Școlii-grădiniţe nr. 152 „Pas cu pas", Valentina Lungu.

La rîndul său, managerul proiectului PNUD Moldova, Dumitru Vasilescu, a declarat: „În continuare, vom lucra îndeaproape cu instituţiile selectate pentru a garanta un proces organizat de stocare și distribuire a gustărilor și vom monitoriza la fiecare etapă reacțiile copiilor, pentru a studia cît mai bine interacțiunea lor cu gustările de fructe proaspete, a căror popularitate vrem să o creștem. Între timp, donațiile sînt binevenite și încă foarte necesare pentru o derulare cu succes a proiectului".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

mere , scoala , grădiniţa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
956 locuitori

Palanca este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor. Satul Palanca se află la o distanţă de 24 km de oraşul Călăraşi şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 956 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Palanca datează din anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.