Mergi spre compartimentul: Copiilor
19 mai 2016, 14:15 Copiilor views 6352
Unii elevi vor putea merge gratuit la tabere anul acesta
19 mai 2016, 14:15 Copiilor views 6352

Unii elevi vor putea merge gratuit la tabere anul acesta

Elevii cu rezultate bune la învăţătură şi cei din familii nevoiaşe vor putea merge gratuit la tabere anul acesta. Guvernul a decis să acorde 25 la sută dintre bilete acestor copii. Pentru ceilalţi, costul unei zile de odihnă variază între 120 şi 183 de lei.

Ultimile lucrări pentru pregătirea taberei de odihnă din Anenii Noi sunt în toi.

"La moment pregătirile pentru organizarea şi desfăşurarea odihnei de vară sunt pe ultima sută de metri. Suntem doar în aşteptarea covorului artificial. Şi iată chiar vedeţi acum au fost aduse plitele electrice",a spus Constantin Croitor, directorul taberei din Anenii Noi.

Deja au fost selectaţi şi educatorii care vor activa în incinta taberei.

"Cadrele didactice au fost selectate în primul rînd din cadrul instituţiilor de învăţămînt, deoarece în primul rînd foile de odihnă care sunt repartizate sînt repartizate în istituţiile de învăţămînt", a spus şeful Direcţiei Învăţămînt din Anenii Noi, Radion Moroşan.

Lucrările de reparaţie urmează să fie încheiate pînă la începutul săptămînii viitoare. Copiii sunt aşteptaţi în tabere din luna iunie.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

copii , elevi , tabără

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1538 locuitori

Grigorăuca este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cozești, Petropavlovca și Grigorăuca. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Sîngerei și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1538 de oameni. Satul Grigorăuca a fost menționat documentar în anul 1902.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.