Mergi spre compartimentul: Copiilor
13 mai 2016, 16:30 Copiilor views 7428
Concurs de Mini Miss și Mister organizat în Moldova
13 mai 2016, 16:30 Copiilor views 7428

Concurs de Mini Miss și Mister organizat în Moldova

Au defilat precum adevăratele celebrităţi din lumea modei și au fost răsplătiți cu premii. Vorbim despre 25 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, din toate regiunile țării, care au participat aseară la concursul Mini Miss şi Mister 2016, desfăşurat într-un local din Capitală.

Protagoniştii evenimentului au concurat în patru probe şi au defilat în rochii de seară şi fracuri. La concurs au participat şi fraţii Alexandru şi Angelo Catană, care au obținut titlul de mister la diferite categorii de vârstă.

Părinții spun că le-au oferit copiilor toată susţinerea.

"E o mândrie foarte mare pentru rezultatele pe care le-au obținut copiii mei".

Pentru unele participante, concursul a fost mult prea stresant.

Iar Maria Lozan nu a putut să treacă peste emoţii nici după ce a fost desemnată câștigătoarea titlului de Mini Miss 2016, la categoria de vârstă 3 - 5 ani.

Unele participante la concurs au fost convinse din start că vor câștiga titlul de Miss.

"Eu voi fi câştigătoare şi voi primi o coroniţă! - De unde ştii asta? - Mama mi-a spus."

Juriul a fost format din interpreți, modele și câștigătoare ale concursului de Miss.

"M-au impresionat cu absolut totul. Au fost toţi dezgheţaţi, au vorbit pe scenă, au zâmbit. Eu iubesc foarte mult copilaşii şi le-am pus note mai mult de zece", a spus Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub.

Concursul Mini Miss şi Mister 2016 a fost organizat de Cristina Ciasovschih, deţinătoarea premiului pentru Miss România 2015.

"Îmi plac mult copii, îmi place să mă ocup de ei. De aceea, mi-a venit ideea de a organiza un astfel de concurs", susține organizatoarea evenimentului Mini Miss şi Mister, Cristina Ciasovschin.

La final, participanții au primit dulciuri şi certificate la săli de sport. Iar câștigătorii au obţinut dreptul de a participa la patru concursuri internaționale de mini miss și mister.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Miss , concurs , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
2780 locuitori

Lărguţa este un sat şi comună din raionul Cantemir. Lărguţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2780 de oameni. Satul Lărguţa a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.