Mergi spre compartimentul: Copiilor
15 martie 2016, 10:35 Copiilor views 5939
Învingătorii Festivalului Național al Sportului Școlar (Foto)
15 martie 2016, 10:35 Copiilor views 5939

Învingătorii Festivalului Național al Sportului Școlar (Foto)

În perioada 4-7 martiela Chișinău s-a desfășurat Festivalul Național al Sportului Școlar. Au participat elevi din clasele a VII-IX-a din 12 instituții de învățământ general din toate colțurile Republicii: Cahul, Basarabeasca, Taraclia, Fălești, Sîngerei, Orhei, Strășeni, Ialoveni și Chișinău, învingători în etapa raională/municipală.

140 de băieți și fete și-au demonstrat abilitățile de mișcare, comunicare și de lucru în echipă, toate cele 5 probe de concurs și alte activități incluse în Programul Festivalului au fost dedicate Jocurilor de mișcare. Cele patru zile vor rămâne pentru mult timp în amintirea participanților la Festivalul Național al Sportului Școlar, iar ceea ce au învățat în cadrul Festivalului cu siguranță le va fi de mare folos în organizarea activităților similare cu colegii de școală.

Laureați ai festivalului au devenit echipele din LT „Constantin Stere" din Abaclia, Basarabeasca, LT „Iulia Hașdeu" și LT „Nicolae Bălcescu" din Chișinău. Bronzul l-au obținut tinerii sportivi din Basarabeasca, argintuli-a revenit echipei de la LT „Iulia Haşdeu", iar cu „aurulau mers acasă elevii din comuna Ciorescu, LT „N. Bălcescu".

Multă sănătate tuturor profesorilor, directorilor și Șefilor OLSDÎ, care au contribuit la delegarea echipelor la acest eveniment deosebit al Sportului Școlar.

Sincere mulțumiri voluntarilor și Federației Sportului Școlar din Republica Moldova.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Festival , sport , elevi , scoala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1768 locuitori

Hirişeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Hirişeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1768 de oameni. Satul Hirișeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.