Mergi spre compartimentul: Copiilor
05 februarie 2016, 15:48 Copiilor views 7303
USM invită tinerii la Ziua Ușilor Deschise
05 februarie 2016, 15:48 Copiilor views 7303

USM invită tinerii la Ziua Ușilor Deschise

Universitatea de Stat din Moldova invită toți doritorii la evenimentul „Parteneriat pentru calitate", care va avea loc la data de 25 februarie, între orele 10.00 șo 16.00 și se va desfășura la adresa A. Mateevici, 60, blocul IV.

Evenimentul va cuprinde trei arii de desfășurare:

# „Târgul locurilor de muncă", pentru studenții interesați de angajare;
# „Târgul activității de voluntariat", pentru cei ce vor să cunoască sectorul asociativ din Republica Moldova, dar și să obțină experiență în domeniu;
# „Ziua ușilor deschise", pentru liceenii, care vor să cunoască mediul universitar și ofertele educaționale ale USM.

Studenții și absolvenții interesați vor avea posibilitatea de a comunica cu potențialii angajatori, care își vor expune ofertele de angajare și astfel, vor facilita integrarea socio-profesională a acestora.

Liceenii, prezenți la eveniment, se vor putea informa despre ofertele educaționale, relaționând cu reprezentanții facultăților, adițional vor beneficia de o consiliere în carieră, fapt ce va contribui la determinarea unui traseu educațional reușit.

Concomitent, partenerii prezenți la eveniment pot face o prezentare a companiei sau să descrie modalitățile de recrutare și integrare a tinerilor în cadrul organizației.

Doritorii de a participa în calitate de Partener la eveniment (Agenți economici și ONG-uri) se pot înregistra accesând link-ul sau prin contactarea la numărul de telefon 022-577-568.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

universitatea , eveniment , tineret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1966 locuitori

Baimaclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Surchiceni și Baimaclia. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Căușeni și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1966 de oameni. Satul Baimaclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.