Mergi spre compartimentul: Copiilor
26 decembrie 2015, 14:00 Copiilor views 7834
Zi magică pentru cel puţin 200 de copii din orfelinatele din ţară
26 decembrie 2015, 14:00 Copiilor views 7834

Zi magică pentru cel puţin 200 de copii din orfelinatele din ţară

Peste 200 de copii de la orfelinatele din ţară au avut parte de o zi magică la Circ. Special pentru ei, artiștii au pregătit ieri un show de sărbătoare, care le va rămâne micuţilor în memorie pentru mult timp.

Show-ul a fost inaugurat de către Moş Crăciun. Unii spectatori spun că sunt pentru prima dată la circ.

"Copiii sunt pentru prima dată la circ. Este pentru prima dată când micuţii primesc un astfel de cadou. Ne-a fost oferit transport gratuit, bilete, iar la sfârşit copiii vor primi şi daruri de la Moş Crăciun", a explicat psihologul Ludmila Capanji.

Cei 20 de artiști din Moldova și Ucraina spun că s-au pregătit intens pentru a le oferi copiilor un show memorabil.

"Demult nu ne-am văzut, dar publicul m-a recunoscut şi am fost bucuros. O să mai avem o întâlnire. Pulicul nostru este foarte cald şi foarte bun", a declarat jonglorul Vitalie Mereuţă.

Pentru prima dată, pe arena Circului din Chișinău a evoluat unul dintre cunoscuţii dresori de papagali din Ucraina, Vladimir Gorodețki.

"Este bine. Eu sunt mulţumit. Publicul a apreciat foarte mult numărul. - Spune cum te cheamă? - Marcuşa. - Şi cine sunt eu? – Tata. - Eu sunt tata, sigur!", a spus dresorul şi pasărea sa.

Biletele pentru programul circului vor fi disponibile din data de 26 decembrie. Prețul acestora variază între 150 de lei și 250 de lei.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

circ , copii , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
877 locuitori

Dolinnoe este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dolinnoe, Valea Satului și Valea Coloniţei. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 10 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 877 de oameni. Satul Dolinnoe a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.