Mergi spre compartimentul: Copiilor
02 noiembrie 2015, 14:30 Copiilor views 5738
Primăria Ungheni și Andrésiuex-Bouthéon organizează un concurs pentru tineri
02 noiembrie 2015, 14:30 Copiilor views 5738

Primăria Ungheni și Andrésiuex-Bouthéon organizează un concurs pentru tineri

Esti tînăr, cunoşti franceza, ai talentul de a manevra cu peniţa, atunci Primăria oraşului Ungheni, de comun acord cu primăria oraşului Andrésiuex-Bouthéon din Franţa, te invită să participi la concursul de povestiri/istorioare în cadrul Salonului de Carte care va avea loc pe13 martie 2016 în Castelul Bouthéon, Franţa.

La concurs pot participa elevii cu vîrsta de 13-17 ani, care studiază şi cunosc limba franceză la un nivel bun. Povestirile/istorioarele vor relata una din temele: „A ALEGE" sau „A PIERDE sau A CĂȘTIGA" şi vor fi redactate conform cerinţelor din Regulamentul concursului.

Doritorii de a participa la concurs sunt invitaţi să-şi anunţe intenţia pînă la data de 13noiembrie 2015 la numărul de telefon 0236 2-74-39 sau la adresa de emaillilitincu@yahoo.com.

Data limită de prezentare a lucrărilor selectate este 18 decembrie 2015.

Acestea vor fi expediate prin poștă la : Château de Bouthéon, Concursul de povestiri / istorioare, Str. Mathieu de Bourbon, 42160 – Andrézieux-Bouthéon (Franța) sau prin poșta electronică în format Word la adresa: contact@chateau-boutheon.com.

Cele mai bune și originale povestiri / istorioare vor fi publicate.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

concurs , Franta , tineret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populaţia:
731 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Alexeevca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Alexeevca este amplasat pe coline, la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 15 km de oraşul Edineţ şi la 214 km de Chișinău, în apropierea satelor Branişte şi Feteşti. Sînt cinci localităţi din Republica Moldova care poartă acelaşi nume – Alexeevca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 731 de oameni. Satul a fost atestat documentar în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.