Mergi spre compartimentul: Copiilor
15 august 2014, 10:44 Copiilor views 13946
Fetița din Bălți care va reprezenta Moldova la
Foto: protv.md
15 august 2014, 10:44 Copiilor views 13946

Fetița din Bălți care va reprezenta Moldova la "Novaia Volna Junior"

Daca nu a impresionat la concursul de muzica "Novaia Volna" pentru adulti, Moldova are sanse sa se reabiliteze la categoria copii. O fetita din Balti a plecat la Ialta ca sa participe la concursul ce incepe peste 2 zile. Ea a avut norocul sa se califice dupa o selectie destul de dura.

Ea este Erica Musteata, o fetita de 9 ani din Balti, care spera ca va impresiona juriul riguros de la concursul de muzica "Novaia volna Junior". Ea s-a calificat la aceasta competitie, lucru pe care nu l-a mai reusit niciun copil din Moldova in ultimii 5 ani. Erica se afla acum la Ialta, unde au loc ultimele repetitii. Ea va evolua cu nr. 1. In concurs sunt 17 concurenti.

La doar 9 ani Erica se poate lauda cu faptul ca a participat la mai multe concursuri nationale si internationale. In anul 2009 o alta moldoveanca Valeria Engaliceva a reprezentat Moldova la concurs, insa nu a obtinut niciun loc.

Concursul muzical „Novaia Volna" se va desfasura in perioada 16-18 august la Ialta central international pentru copii „Артек". Acum doua saptamani moldoveanca Lidia Isac s-a intors de la concursul Novaia Volna pentru adulti, unde a ocupat locul 12.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

concurs , Moldova , copii , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
570 locuitori

Hristoforovca este un sat din cadrul comunei Pîrliţa, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 570 de oameni. Satul Hristoforovca a fost menționat documentar în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.