Mergi spre compartimentul: Copiilor
08 iulie 2014, 16:16 Copiilor views 8225
La Chişinău „Trolleybook” va promova lectura
Foto: moldpres.md
08 iulie 2014, 16:16 Copiilor views 8225

La Chişinău „Trolleybook” va promova lectura

Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu" a lansat în Parcul „Valea Trandafirilor" din capitală proiectul „Trolleybook", care se va desfăşura în perioada 6 iulie – 24 august, transmite MOLDPRES.

Solicitată de agenţie, directoarea Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu" Mariana Harjevski a declarat că scopul proiectului este promovarea şi încurajarea lecturii ca mijloc de dezvoltare culturală şi creativă a comunităţii, orientarea spre valorile literare, organizarea eficientă a timpului în perioada estivală.

Potrivit Marianei Harjevschi, biblioteca municipală va îmbina toate mijloacele accesibile de cunoaştere: lectură, joc, ateliere de creaţie, care vor contribui la dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei la copii şi adolescenţi, vor atrage spre lectură noi şi diferite categorii de potenţiali utilizatori.

Programul proiectul se va desfăşura zilnic, de luni pînă duminică, de la ora 11.00 pînă la 18.00.

Ideea proiectului aparţine studenţilor şi masteranzilor de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a Universităţii de Stat din Moldova.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

copii , Chisinau , parc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
938 locuitori

Cihoreni este un sat din cadrul comunei Bieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 938 de oameni. Satul Cihoreni a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.