Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 ianuarie 2013, 16:50 Diaspora moldovenească views 6109
30 ianuarie 2013, 16:50 Diaspora moldovenească views 6109

Filat a solicitat Serviciului Vamal să anuleze noile prevederi ce țin de vămuirea coletelor neînsoțite

Primul ministru Vlad Filat s-a arătat nemulțumit astăzi, la ședința Guvernului de faptul că noile prevederi ale Serviciului Vamal, referitoare la vămuirea coletelor neînsoțite, nu au fost discutate cu el, înainte de a fi făcute public. Totodată, Filat a cerut instituției respective să anuleze acele prevederi „pentru că fac loc de speculații”.

„Nu am înțeles cum a fost organizat acest comunicat. Pentru viitor, în momentul în care se vine cu noi reglementări să fie comunicate intern și abia după acceptarea lor să fie făcute public. Sînt pus în situația în care trebuie să răspund de decizii pe care nu le cunosc. Scoateți acest proiect din circuit”, a spus Filat.

Zilele trecute, Serviciul Vamal a anunțat, că va introduce taxe pentru coletele neînsoșite, care intră în țară. A doua zi, reprezentanții au spus că de fapt nu vor fi taxate și că fiecare colet va trebui să aibă o listă cu produsele care le conține și copia buletinului de identitate a expeditorului. Astfel intenționa Serviciul Vamal să ducă evidența tuturor bunurilor care intră în țară.


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

taxa , lege , serviciul vamal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2008
Populația:
298 locuitori

Schinoasa este un sat din comuna Țibirica, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Călăraşi și la 60 km de Chișinău. Satul Schinoasa are 298 de locuitori. Localitatea a fost inclusă în Registrul localităților R. Moldova în anul 2008.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.