Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 aprilie 2017, 15:30 Diaspora moldovenească views 9349
Moldoveanca a cucerit New York-ul cu zîmbetul său (Foto)
14 aprilie 2017, 15:30 Diaspora moldovenească views 9349

Moldoveanca a cucerit New York-ul cu zîmbetul său (Foto)

Felicia Munteanu, fosta Miss ULIM 2015, a primit din nou titlul de Regină a Frumuseții. Modelul a fost invitat să participe la defileul de modă al designerului rus, care a avut loc în cadrul New York Fashion Week.

„Am obținut titlul de Miss Smile (Zîmbet), care de fapt și este primul loc. Am zîmbit foarte mult. Juriu nu a fost, a decis publicul. Fiecare spectator avea cîte un trandafir, după defilare mergeam în sală și adunam florile. Am avut cele mai multe flori", a mărturisit modelul.

De remarcat faptul că în ultima perioadă de timp Felicia Munteanu locuiește la New York și vine doar ocazional în Moldova.

Sursa: kp.md

Cuvinte cheie:

frumusete , diaspora , New York , moldoveanca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1985
Populația:
476 locuitori

Clișova Nouă este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Clișova Nouă a fost întemeiat în anul 1985.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.