Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 decembrie 2015, 10:30 Diaspora moldovenească views 7637
Ambasada vine mai aproape de moldovenii din Ancona
08 decembrie 2015, 10:30 Diaspora moldovenească views 7637

Ambasada vine mai aproape de moldovenii din Ancona

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană vine mai aproape de moldovenii din provincia Ancona pentru a le presta servicii consulare.

Astfel, pe 19 decembrie, Ambasada va presta servicii consulare în orașul Ancona, între orele 10.00-13.00, la următoarea adresă: via Chiusa, 6 Osimo (Ancona).

Vor fi acordate informații și perfectate următoarele acte: PROCURI, DECLARAŢII, CERTIFICATE, TITLURI DE CALATORIE (PASAPORT ALB), TRADUCEREA ACTELOR DE STARE CIVILĂ (de ex: certificat de naștere, căsătorie, divorț, deces), TRANSCRIEREA ACTELOR DE STARE CIVILĂ ITALIENE (CĂSĂTORII, NAȘTERI ETC.), ACTE PENTRU CONVERSIUNEA PERMISELOR DE CONDUCERE.

Actele vor fi eliberate în aceeași zi.

Atenție! Nu vor fi perfectate: buletine de identitate şi paşapoarte pentru călătorii în străinătate (vor fi acordate informaţii despre procedura perfectării la Ambasadă).

Toți cetățenii RM interesați de prestarea serviciilor consulare în orașul Ancona sunt rugați să transmită un mesaj de confirmare la adresa de email: roma@mfa.md.

Sursa: stirilocale.md

Cuvinte cheie:

Italia , moldovenii , ambasada , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
775 locuitori

Sărăteni este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăteni și Victoria. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Leova și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 775 de oameni. Satul Sărăteni a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.