Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 octombrie 2014, 16:58 Diaspora moldovenească views 9209
«Training Electoral» pentru moldovenii din străinătate (FOTO)
Foto: portugalia.mfa.md
30 octombrie 2014, 16:58 Diaspora moldovenească views 9209

«Training Electoral» pentru moldovenii din străinătate (FOTO)

Pe 14 noiembrie 2014, orele 16.30, la sediul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Italiană, va avea loc a doilea training, în cadrul campaniei „Hai la Vot" pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. Primul training a fost organizat recent la Lisabona.

Tematica abordata va fi specificul campaniei electorale în rîndul diasporei. Persoanele interesate sînt rugate să-şi confirme participarea prin email: roma@mfa.md.

Reamintim că trainingul este organizat de către Biroul pentru Relații cu Diaspora și Reprezentanța din Moldova a Institutului Internațional Republican din SUA (IRI). Portalul Viza.md a solicitat de la BRD informații despre organizarea unor astfel de traininguri și în alte state (Grecia, Spania, Franța, Rusia etc) pentru a informa din timp diaspora. Acestea vor fi publicate îndată ce vor fi obținute.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

diaspora , moldovenii , alegeri , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1956
Populația:
1841 locuitori

Ghindeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a țării, oraşul Ghindeşti este situat la o distanţă de 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituie 1841 locuitori. Orașul Ghindești a fost înființat în anul 1956 pe lîngă fabrica de zahăr din localitate.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.