Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 februarie 2014, 14:39 Diaspora moldovenească views 23214
O moldoveancă - imaginea parfumului Alien de Thierry Mugler (Video)
Foto: perfecte.md
26 februarie 2014, 14:39 Diaspora moldovenească views 23214

O moldoveancă - imaginea parfumului Alien de Thierry Mugler (Video)

Una dintre cele mai cunoscute și cotate modele din țara noastră, Alexandrina Țurcan, a devenit imaginea parfumului Alien de Thierry Mugler. Frumoasa blondă s-a filmat și în spotul de promovare al acestui parfum.

In clipuletul de un minut, Alexandrina joaca rolul unei sculpturi care invie odata ce este invaluita de razele soarelui, dupa care transforma lumina solara intr-o sticla de parfum. Imaginile spotului sunt foarte artistice, transportandu-ne intr-o lume fantastica, misterioasa.

Vezi cum a fost filmat acest spot:

Alexandrina Turcan este un model cunoscut si foarte solicitat pe piata internationala de modelling. Aceasta are ani buni de experienta in acest domeniu, timp in care a aparut pe imaginile a numeroase reviste ca Elle, L'Officiel, Harper's Bazaar si Vogue. Modelul a avut o succesiune fulminanta in cariera, dupa ce a fost descoperita de agentia de modelling Mandarina Models din Romania. In prezent Alexandrina este un model foarte solicitat, apare pe cele mai renumite podiumuri si lucreaza cu agentii cotate din New York, Milano, Paris, Londra si Barcelona.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

diaspora , frumusete , moda , publicitatea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
3803 locuitori

Selemet este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Selemet este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cimișlia și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3803 oameni. Satul Selemet a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.