Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 ianuarie 2014, 12:32 Localitaţile Moldovei și diasporei views 8765
Două puncte de trecere a frontierei pe Nistru şi-au sistat temporar activitatea
Foto: ipn.md
28 ianuarie 2014, 12:32 Localitaţile Moldovei și diasporei views 8765

Două puncte de trecere a frontierei pe Nistru şi-au sistat temporar activitatea

Activitatea a două puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene pe Nistru, cu mijloace de transport fluvial, şi anume „Cosăuţi-Yampoli” şi „Soroca-Tsekinovka”, şi-au sistat temporar activitatea, în legătură cu formarea podurilor de gheaţa pe rîul Nistru, transmite IPN.

Ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, Daniela Mînzatu, a menţionat că tronsonul respectiv nu va putea fi folosit pînă la îmbunătăţirea condiţiilor meteo, care ar duce la deblocarea traficului fluvial. Cetăţenii, care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate sunt îndemnaţi să folosească serviciile altor puncte de trecere a frontierei dislocate în această direcţie.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

nave , Nistru , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
65 locuitori

Caraiman este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dondușeni și la 215 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 65 de oameni. Satul Caraiman a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.