Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
16 noiembrie 2016, 12:15 Natura şi turismul views 5827
Moldova se află printre țările cu nivel mediu de risc pentru turiști (Foto)
16 noiembrie 2016, 12:15 Natura şi turismul views 5827

Moldova se află printre țările cu nivel mediu de risc pentru turiști (Foto)

Experții companiilor International SOS și Control Risks au numit țările, care vor reprezenta cel mai mare pericol pentru turiști în anul 2017.

Pe harta interactivă a lumii, țările și regiunile au fost evidențiate de către experți cu culori diferite, în funcție de gradul lor de pericol pentru călători. Moldova, pe această hartă, este colorată în galben, ceea ce corespunde nivelului mediu de risc. Cu aceeași culoare au fost marcate și țările vecine Ucraina și România, precum și: Bulgaria, Serbia, Macedonia, Croația, Muntenegru, Polonia, Belarus, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Turcia și alte cîteva țări.

Cu verde (care indică nivelul scăzut de risc pentru turiști) pe hartă sînt însemnate asemenea țări precum: Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Danemarca, Italia, Portugalia, Statele Unite ale Americii și Canada.

Experții au catalogat drept cele mai periculoase țări: Ciadul, Republica Democrată Congo, Pakistanul, regiunea Deșertul Libian din Sahara și așa mai departe.

Sursa: locals.md

Cuvinte cheie:

tari , turism , riscuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1856
Populația:
11192 locuitori

Basarabeasca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Basarabeasca. Amplasat în lunca rîului Cogîlnic şi Larga e situat la 101 km de Chișinău şi este un important nod feroviar în sud-estul republicii. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului Basarabeasca constituie 11 192 locuitori. Localiatea Basarabeasca a fost înfiinţată în anul 1856 de către autorităţile Imperiului Rus, ca colonie evreiască, cu denumirea Romanovca.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.