Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
02 iunie 2016, 09:48 Natura şi turismul views 6280
Moldovenii pot calatori în Indonezia fără viză
02 iunie 2016, 09:48 Natura şi turismul views 6280

Moldovenii pot calatori în Indonezia fără viză

Cetăţenii Republicii Moldova pot călători în Republica Indonezia în scop turistic, vizită, participare la evenimente culturale sau expoziţii internaţionale FĂRĂ VIZĂ dacă durata şederii este de cel mult 30 zile. Această şedere NU poate fi prelungită.

Pentru a beneficia de regim fără viză, cetăţenii moldoveni pot intra doar prin următoarele puncte de frontieră indoneziene: aeroporturile internaţionale Soekarno-Hatta Jakarta, Juanda Surabaya, I Gusti Ngurah Rai Bali, Kualanamu Medan şi Hang Nadim Batam, porturile maritime Batam Center Batam, Sri Bintan Pura Tanjung Pinang, Sekupang Batam şi Tanjung Uban, altele.

Înainte de a călători în Republica Indonezia, cetăţenii Republicii Moldova sînt îndemnaţi să se asigure că, pașapoartele acestora sînt valabile cel puţin şase luni de la momentul intrării pe teritoriul acestui stat, precum şi că sînt în posesia unui bilet tur-retur până la destinaţie sau deţin asupra sa un bilet de călătorie pentru un alt stat.

Cuvinte cheie:

Indonezia , viza , calatorie , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1824
Populația:
1676 locuitori

Limbenii Noi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Limbenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Glodeni și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1676 de oameni. Satul Limbenii Noi a fost menționat documentar în anul 1824.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.