Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
25 mai 2016, 10:30 Natura şi turismul views 5432
Cod galben de descărcări electrice
25 mai 2016, 10:30 Natura şi turismul views 5432

Cod galben de descărcări electrice

Meteorologii au emis pentru miercuri, 25 mai, avertizare cod galben de descărcări electrice, vijelie şi averse cu grindină.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi se va menţine caracterul instabil al vremii. Pe parcursul zilei se prevăd ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice. Izolat vor cădea averse cu grindină şi va fi vijelie în rafale de până la 15-20 m/s.

Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează ploi însoţite de descărcări electrice. Joi, în timpul zilei temperaturile vor oscila de la +17 până la +22 de grade Celsius, iar noaptea temperaturile se vor situa între +9 şi 14 grade Celsius.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

ploi , meteo , vremea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
755 locuitori

Lopățica este un sat și comună din raionul Cahul. Lopățica este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 755 de oameni. Satul Lopățica a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.