Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 mai 2015, 14:40 Natura şi turismul views 8348
25 de burse pentru absolvenții din Moldova la Universitatea Financiară de pe lîngă Guvernul Rusiei
05 mai 2015, 14:40 Natura şi turismul views 8348

25 de burse pentru absolvenții din Moldova la Universitatea Financiară de pe lîngă Guvernul Rusiei

Douăzeci și cinci de studenți din Republica Moldova vor putea deveni studenţi ai Universităţii Financiare de pe lîngă Guvernul Rusiei, transmite agenția Novosti-Moldova, cu referire la Serviciul de presă al Centrului de Știință și Cultură din Rusia.

Lista celor 25 de absolvenți ai școlilor și liceelor din Republica Moldova, care au susţinut cu succes testarea Universităţii Financiare de pe lîngă Guvernul Rusiei, este publicată pe site-ul Centrului de Știință și Cultură din Rusia.

Anterior, reprezentanții Academiei de Finanțe au organizat la Chişinău teste la limba rusă și matematică, la care au participat zeci de absolvenți ai școlilor și liceelor.

Acum, candidații selectați pentru admitere vor trebui să susţină interviul la Moscova, iar înainte de aceasta să trimită Comisiei de primire documentele necesare.

Sursa: newsmoldova.md

Cuvinte cheie:

studii , Rusia , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1499
Populația:
2247 locuitori

Costeşti este un oraş în raionul Rîşcani, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord-vest a republicii, pe malul rîurilor Prut şi Ciuhur oraşul Costeşti este situat la o distanţă de 243 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia orașului constituia 2247 de locuitori. Prima atestare documentară a satului Costeşti datează din anul 1499.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.