Mergi spre compartimentul: Bucătăria
08 iunie 2017, 16:10 Băuturi tradiţionale views 5136
Vinurile moldovenești, cumpărate tot mai des în Canada (Foto)
08 iunie 2017, 16:10 Băuturi tradiţionale views 5136

Vinurile moldovenești, cumpărate tot mai des în Canada (Foto)

În urma mai multor eforturi întreprinse de reprezentanții diasporei moldovenești în Canada și a muncii asidue în cooperare cu Ambasada Republicii Moldova vinurile din Republica Moldova sînt din ce în ce mai întrebate pe Continentul Nord American.

Astfel, în a doua jumătate a lunii iunie, o delegație impunătoare din Canada va veni într-o vizită de lucru la Chișinău, pentru a selecta anumite vinuri moldovenești. Din delegație fac parte înalți reprezentanți guvernamentali, printre care SAQ (Société des alcools du Québec)

https://www.saq.com/content/SAQ/fr.html, LCBO (Liquor Control Board Ontario)
http://www.lcbo.com/content/lcbo/en.html#.WTcbyes1-JA, precum și unul din liderii diasporei moldovenești din această regiune.

De remarcat că în urma acestei vizite, cele mai bune produse de la întreprinderilor vinicole din Republica Moldova vor fi promovate în magazinele de specialitate din Provincia Quebec și Ontario din Canada.

Vom reveni cu detalii la subiectul rezulatelor vizitei menționate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

vin , Canada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1787
Populația:
951 locuitori

Pohorniceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Pohorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Pohorniceni a fost menționat documentar în anul 1787.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.