Mergi spre compartimentul: Cultura
30 iunie 2011, 13:19 Cultura views 5975
30 iunie 2011, 13:19 Cultura views 5975

Dan Bălan a lansat videoclipul piesei „Freedom”

Noul videoclip al interpretului Dan Balan pentru piesa „Freedom” a fost lansat oficial la mai multe posturi muzicale de televiziune. Clipul “Freedom” a fost filmat în luna mai, în sudul Franţei, la o staţiune de odihnă din San Tropez. Filmările s-au produs sub conducerea regizorului rus Pavel Hudiakov. Regizorul a lucrat cu mai mulţi artişti remarcabili precum rapperul P. Diddy şi Snoop Dogg. In povestea clipului cîntăreţul apare în rolul lui James Bond care îşi riscă viaţa. Dan Bălan consideră că o piesă atît de dinamică, diferită de precedentele, necesită un video de tip aventură. Piesa „Freedom” este un single produs şi compus în exclusivitate de interpret.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1302 locuitori

Dărcăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mălcăuţi, Dărcăuţi și Dărcăuţii Noi. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1302 oameni. Satul Darcăuți a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.