Mergi spre compartimentul: Cultura
12 noiembrie 2015, 14:30 Cultura views 6150
În Moldova se vor desfășura activități dedicate Zilei Naționale a Tineretului
12 noiembrie 2015, 14:30 Cultura views 6150

În Moldova se vor desfășura activități dedicate Zilei Naționale a Tineretului

Începînd cu 17 noiembrie, pe parcursul a două săptămîni, în întreaga țară se vor desfășura un șir de activități dedicate Zilei Naționale a Tineretului. Astfel, în fiecare raion tinerii vor fi implicați în campionate, concursuri, seminare, informează NOI.md.

În contextul marcării Zilei Naționale a Tineretului și Zilei Internaționale a Studentului, Ministerul în exerciţiu al Tineretului și Sportului (MTS) a recomandat autorităților publice centrale de specialitate și autorităților publice locale să organizeze, în perioada lunii noiembrie, o serie de activități și manifestări dedicate tinerilor, promovării măsurilor de implicare a tinerilor în viața publică.

În acest context, la Chișinău startul manifestațiilor a fost dat pe 7 noiembrie, prin Sesiunea de informare privind Bătălia Investițiilor. Printre activitățile preconizate în capitală se numără: treninguri, festivaluri, mese rotunde, conferințe, forumuri, workshopuri și multe altele.

Întreaga listă de măsuri culturale pentru Chișinău, dar și pentru celelalte regiuni ale Moldovei pot fi accesate pe site-ul MTS.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

tineret , sarbatoare , eveniment

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.